Antrekk fra folk du følger, og nye å bli inspirert av.
Den du rapporterer, får ikke vite hvem som sendte rapporten. Innhold som bryter vilkårene, blir fjernet.
Du ser ikke lenger antrekkene til i feeden, og dere slutter å følge hverandre. Du kan oppheve blokkeringen under Innstillinger.